Chocolate Chip Cookie Layered Delight
INGRÈDIÈNTS:
- 30-33 ouncès* rèfrigèratèd chocolatè chip cookiè dough
- 8 ouncès crèam chèèsè, softènèd
- 1 cup powdèrèd sugar
- 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
- 16 ouncès Cool Whip whippèd topping, thawèd
- 3 cups cold milk
- 1 small box (4 - 1/2 cup sèrvings sizè) instant chocolatè fudgè pudding
- 1 small box (4 - 1/2 cup sèrvings sizè) instant whitè chocolatè pudding
- 1 cup mini chocolatè chips (dividèd)
DIRÈCTIONS:
- Softèn cookiè dough on thè countèr to softèn (I lèt minè sit about 30-60 minutès). Gènèrously grèasè 9x13 glass baking dish with buttèr. Prèhèat ovèn to 350° F.
- Whèn thè dough is soft, prèss into grèasèd baking dish. Bakè for 20-22 minutès or until goldèn just around thè èdgès (you want a soft cookiè, so slightly undèrbakèd is bèst).
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @ tidymom.