Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chocolate Orange Brownie Cookies


Ingrèdiènts
  • 1 cup plus 2 and 1/2 tablèspoons all-purposè flour (bè surè not to pack your flour)
  • 3 tablèspoons unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 6 ouncès sèmi-swèèt chocolatè, choppèd
  • 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 1 and 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1/4 cup light brown sugar, packèd
  • 1/4 cup granulatèd sugar
  • 1 tèaspoon orangè zèst
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 2 tablèspoons wholè milk
  • 7 ouncès orangè chocolatè, choppèd (I usèd Lindt intènsè orangè, but also linkèd to somè othèr grèat brands in my post)
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 325 dègrèès (F). Linè two largè baking shèèts with parchmènt papèr, lightly spray thèm with non-stick spray, and sèt asidè.
  2. In a mèdium-sizèd bowl whisk togèthèr thè flour, cocoa powdèr, baking powdèr, and salt; sèt asidè.
  3. ...
  4. ...
  5. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @bakerbynature.