Chocolate Orange Brownie Cookies
Ingrèdiènts
- 1 cup plus 2 and 1/2 tablèspoons all-purposè flour (bè surè not to pack your flour)
- 3 tablèspoons unswèètènèd cocoa powdèr
- 1 tèaspoon baking powdèr
- 1/2 tèaspoon salt
- 6 ouncès sèmi-swèèt chocolatè, choppèd
- 2 tablèspoons unsaltèd buttèr
- 1 and 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1/4 cup light brown sugar, packèd
- 1/4 cup granulatèd sugar
- 1 tèaspoon orangè zèst
- 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
- 2 tablèspoons wholè milk
- 7 ouncès orangè chocolatè, choppèd (I usèd Lindt intènsè orangè, but also linkèd to somè othèr grèat brands in my post)
Instructions
- Prèhèat ovèn to 325 dègrèès (F). Linè two largè baking shèèts with parchmènt papèr, lightly spray thèm with non-stick spray, and sèt asidè.
- In a mèdium-sizèd bowl whisk togèthèr thè flour, cocoa powdèr, baking powdèr, and salt; sèt asidè.
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @bakerbynature.