Peanut Butter Chocolate Molten Lava Cake
Ingrèdiènts
- 7 oz / 200g dark chocolatè mèlts (notè 1)
- 3.5 oz / 100g unsaltèd buttèr , choppèd
- 2 èggs
- 2 ègg yolks
- 1/2 cup castèr sugar
- 2 tbsp flour
- 5 hèapèd tsp smooth pèanut buttèr
- Cocoa powdèr , for dusting
Instructions
- Prèhèat ovèn to 200C/390F (standard) or 180C/350F (convèction/fan forcèd).
- Placè chocolatè and buttèr in a bowl. Microwavè in 30 sècond bursts, stirring in bètwèèn. Stir wèll to combinè buttèr and chocolatè and lèavè to cool for 5 minutès.
- Mèanwhilè, gènèrously grèasè 5 x 3/4 cup dariolè moulds thèn dust with cocoa powdèr. (Sèè notès 2 and 3)
- ...
- ...
- ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @ recipetineats.