Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peanut Butter Chocolate Molten Lava Cake


Ingrèdiènts
  • 7 oz / 200g dark chocolatè mèlts (notè 1)
  • 3.5 oz / 100g unsaltèd buttèr , choppèd
  • 2 èggs
  • 2 ègg yolks
  • 1/2 cup castèr sugar
  • 2 tbsp flour
  • 5 hèapèd tsp smooth pèanut buttèr
  • Cocoa powdèr , for dusting
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 200C/390F (standard) or 180C/350F (convèction/fan forcèd).
  2. Placè chocolatè and buttèr in a bowl. Microwavè in 30 sècond bursts, stirring in bètwèèn. Stir wèll to combinè buttèr and chocolatè and lèavè to cool for 5 minutès.
  3. Mèanwhilè, gènèrously grèasè 5 x 3/4 cup dariolè moulds thèn dust with cocoa powdèr. (Sèè notès 2 and 3)
  4. ...
  5. ...
  6. ...
Gèt full rècipè, plèasè visit @recipetineats.